Официално откриване на хотел „Теодора палас“

Официално откриване на хотел „Теодора палас“

На 30 май 2014г. в бизнес сърцето на Русе беше официално открит най-новия тризвезден бизнес хотел в града. Червен килим, Wellcome drink с чаша шампанско и много изненади очертаваха пищния старт на тържеството. Дамите получиха ефирни червени шалчета, а господата вратовръзки – и двете със златисто лого на хотела.

Начало на събитието даде водещия на вечерта – Мариан Бачев. С водосвет за тържествено откриване отец Марин постави началото на младата история на хотела.

Старт на празненството даде Невена Цонева с изпълнението на песента „Повей ветре“. Програмата за вечерта, далеч от строгия бизнес етикет, беше динамично разгърната в детски латино и народни танци, много скечове от водещия и шумна подкрепа от изпълненията на първата победителка в „Мюзик айдъл“. Гвоздеят на вечерта беше изненадата за собствениците – Николина Чакардъкова и ансамбъл „Гоце Делчев“, които вдигнаха градуса на настроението. Изненада за гостите беше и разкошната торта с форма на хотела, която предшестваше пищната заря в полунощ.